Petković sutra na konferenciji povodom održavanja 35. Međunarodnog sajma turizma

Bez autora
Feb 18 2013

Državni sekretar Ministarstva finasija i privrede, dr Goran Petković, govoriće, u utorak, 19. februara, na konferenciji povodom održavanja 35. Međunarodnog sajma turizma, u periodu od 21. do 24. februara, na Beogradskom sajmu.Na konferenciji za novinare predstaviće se izlagački program i prateće manifestacije Sajma kao što su 9. Međunarodni sajam hotelsko - ugostiteljske HORECA opreme, 4. Međunarodni sajam vina “BEO WINE FAIR” i 8. Sajam suvenira “Posetite Srbiju”.

Petković sutra na konferenciji povodom održavanja 35. Međunarodnog sajma turizmaDržavni sekretar Ministarstva finasija i privrede, dr Goran Petković, govoriće, u utorak, 19. februara, na konferenciji povodom održavanja 35. Međunarodnog sajma turizma, u periodu od 21. do 24. februara, na Beogradskom sajmu.

Na konferenciji za novinare predstaviće se izlagački program i prateće manifestacije Sajma kao što su 9. Međunarodni sajam hotelsko - ugostiteljske HORECA opreme, 4. Međunarodni sajam vina “BEO WINE FAIR” i 8. Sajam suvenira “Posetite Srbiju”. Na međunarodnom sajmu turizma koji predstavlja jednu od najznačajnijih i najposećenijih turističkih manifestacija u našem regionu učestvovaće više od hiljadu izlagača iz 45 zemalja.

Zemlja partner ovogodidšnjeg sajma je Nemačka, koja je prošle godine prvi put na beogradskom sajmu turizma predstavila svoju bogatu turističku ponudu i prepoznala potencijal tržišta našeg regiona. Tim povodom na konferenciji će se pored direktorke Turističke organizacije Srbije, Gordane Plamenac, direktora Turističke organizacije Beograda, Dejana Veselinov, obratiti i direktorka Turističke organizacije Nemačke, Petra Hedrofer.

Na međunarodnom sajmu turizma, kojim, po tradiciji, počinje letnja turistička sezona u Srbiji, svojom izlagačkom ponudom predstaviće se najveće srpske turističke organizacije, agencije, turoperateri, hotelski lanci, najatraktivnije turističke destinacije, sistemi za rezervaciju karata, osiguravajuće kuće, planine, banje, jezera, fakulteti za turizam i ugostiteljstvo.

Na Sajmu će biti obeležen i jubilej 1.700 godina Milanskog edikta, dokument kojim je car Konstantin i hrišćanstvo proglasio za ravnopravnu veru u Rimskom carstvu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik