"Petrolend" počinje sa radom 28. maja

Bez autora
May 27 2014

Akvapark "Petrolend Bački Petrovac" otvara treću sezonu rada u sredu, 28. maja 2014. godine. Promotivna cena ulaznice u periodu od 28. do 31. maja će za sve posetioce biti 500 dinara.Prvog dana juna meseca se obeležava Svetski dan deteta, pa će svi osnovci i srednjoškolci uz đačku knjižicu imati besplatan ulazak u "Petroland". U sezoni 2014. godine cene ulaznica su snižene, a od novina tu je i dan "Super sreda" kada će svi posetioci akvaparka moći da kupe ulaznicu po ceni od 500 dinara tokom trajanja cele sezone.

"Petrolend" počinje sa radom 28. majaAkvapark "Petrolend Bački Petrovac" otvara treću sezonu rada u sredu 28. maja 2014. godine.

Promotivna cena ulaznice u periodu od 28. do 31. maja će za sve posetioce biti 500 dinara. Prvog dana juna meseca se obeležava Svetski dan deteta, pa će svi osnovci i srednjoškolci uz đačku knjižicu imati besplatan ulazak u "Petroland".

U sezoni 2014. godine cene ulaznica su snižene, a od novina tu je i dan "Super sreda" kada će svi posetioci akvaparka moći da kupe ulaznicu po ceni od 500 dinara tokom trajanja cele sezone.

Akvaapark "Petrolend Bački Petrovac" je do sada ugostio oko 350.000 posetilaca, a 2012. godine je proglašen za najbolji novi turistički sadržaj u Srbiji. Na oko 8 hektara, posetioce i ove godine očekuje mnogo zabave na toboganima i bazenima, a tokom sezone otvora se i "Adrenalin park".

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik