"Philip Morris" reciklira 97,5 posto proizvodnog otpada

Bez autora
Jun 05 2012

Fabrika duvana "Philip Morris" iz Niša saopštila je danas, povodom Svetskog dana zaštite životne sredine, 5. juna, da je 2011. godine reciklirala 97,5 posto otpada koji nastaje u proizvodnji cigareta. "Philip Morris" je danas u krugu fabrike u Nišu otvorio i izložbu "Reciklomanija" koja će prikazati različite vrste otpada koji se generišu tokom proizvodnog procesa kao i finalne proizvode koji nastaju kao rezultat njihove reciklaže.Na taj način u "Philip Morrisu" žele da predstave recikliranje kao najpoželjniju opciju tretmana otpada u toj kompaniji, ali i da ga promovišu kao sastavni deo i stil življenja.

"Philip Morris" reciklira 97,5 posto proizvodnog otpadaFabrika duvana "Philip Morris" iz Niša saopštila je danas, povodom Svetskog dana zaštite životne sredine, 5. juna, da je 2011. godine reciklirala 97,5 posto otpada koji nastaje u proizvodnji cigareta.

"Philip Morris" je danas u krugu fabrike u Nišu otvorio i izložbu "Reciklomanija" koja će prikazati različite vrste otpada koji se generišu tokom proizvodnog procesa kao i finalne proizvode koji nastaju kao rezultat njihove reciklaže.

Na taj način u "Philip Morris-u" žele da predstave recikliranje kao najpoželjniju opciju tretmana otpada u toj kompaniji, ali i da ga promovišu kao sastavni deo i stil življenja.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik