Podela goriva poljoprivrednicima u poplavljenim područjima

Bez autora
Jul 17 2014

Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave Vlade Republike Srbije saopštilo je da danas počinje podela naftnih derivata za potrebe ponovne setve u poplavljenim područjima, koja će trajati do 21. jula.Podelu naftnih derivata organizovala je Kancelarija za pomoć i obnovu poplavljenih područja, u saradnji sa Ministarstvom poljoprivrede i zaštite životne sredine, Ministarstvom državne uprave i lokalne samouprave i Ministarstvom unutrašnjih poslova.

Podela goriva poljoprivrednicima u poplavljenim područjimaMinistarstvo državne uprave i lokalne samouprave Vlade Republike Srbije saopštilo je da danas počinje podela naftnih derivata za potrebe ponovne setve u poplavljenim područjima, koja će trajati do 21. jula.

Podelu naftnih derivata organizovala je Kancelarija za pomoć i obnovu poplavljenih područja, u saradnji sa Ministarstvom poljoprivrede i zaštite životne sredine, Ministarstvom državne uprave i lokalne samouprave i Ministarstvom unutrašnjih poslova.

Gorivo će biti podeljeno na benzinskim stanicama kompanije NIS a.d., u vremenu od 7 do 19 časova, na lokacijama koje za tu svrhu odredi NIS a.d. Novi Sad.

Krajnji primaoci naftnih derivata biće dužni da lično preuzmu celokupnu količinu naftnih derivata iste vrste u ambalaži koju sami obezbede, a na osnovu spiska Ministarstva poljoprivrede i zaštite životne sredine.

Prilikom podele naftnih derivata sprovodiće se identifikacija svakog krajnjeg primaoca na osnovu ličnih dokumenata sa slikom, a primalac će biti dužan da prilikom preuzimanja potpiše izjavu.

Krajnji primalac može biti poljoprivredni proizvođač, fizičko lice i poljoprivredno gazdinstvo u poplavljenim područjima koji se nalazi na konačnom spisku koji je utvrdilo Ministarstvo poljoprivrede i zaštite životne sredine.

Poljoprivredni proizvođač, fizičko lice i poljoprivredno gazdinstvo ima pravo na preuzimanje 20 litara naftnih derivata po hektaru presejane površine poljoprivrednog zemljišta.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik