Poljoprivrednicima sadnice voćki na poklon

Bez autora
Apr 08 2010

Opština Palilula i preduzeće „Reva 2 – Rasadnici” pokloniće oko 2.500 sadnica voćki poljoprivrednim proizvođačima iz palilulskih sela koja pripadaju „Zelenom prstenu Beograda”. Podela počinje 9. aprila u 9.30 časova u naselju Slanci kod pošte, gde će svoje zasade dobiti i poljoprivredni proizvođači iz Velikog Sela i Višnjice. Ponuda obuhvata mlade zasade jabuke, dunje, šljive i višnje. Opština na ovaj način želi da osnaži podršku projektu „Zeleni prsten Beograda”, za koju je grad bespovratno obezbedio 97 miliona dinara.

Poljoprivrednicima sadnice voćki na poklonPrema saopštenju, Opština Palilula i preduzeće „Reva 2 – Rasadnici” pokloniće oko 2.500 sadnica voćki poljoprivrednim proizvođačima iz palilulskih sela koja pripadaju „Zelenom prstenu Beograda”.

Podela počinje 9. aprila u 9.30 časova u naselju Slanci kod pošte, gde će svoje zasade dobiti i poljoprivredni proizvođači iz Velikog Sela i Višnjice. Ponuda obuhvata mlade zasade jabuke, dunje, šljive i višnje.

Opština na ovaj način želi da osnaži podršku projektu „Zeleni prsten Beograda”,  za koju je grad bespovratno obezbedio 97 miliona dinara.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik