Posle 20 godina letovi na liniji Beograd - Split

Bez autora
Jun 03 2012

Hrvatska aviokompanija "Croatia Airlines" od petka, 1. juna 2012. godine, uvela je letove na liniji Beograd – Split, a prve putnike iz Splita dočekao je na aerodromu ambasador Hrvatske u Srbiji Željko Kuprešak. Time je, posle više od 20 godina, obnovljen saobraćaj između ta dva grada.Letovi između Splita i Beograda obavljaće se dva puta nedeljno svakog ponedeljka i petka od 1. juna do 28. septembra, a karte se za jedan smer mogu kupiti po ceni od 94 evra, dok povratne koštaju od 126 evra u zavisnosti kada se karta kupuje.

Posle 20 godina letovi na liniji Beograd-SplitHrvatska aviokompanija "Croatia Airlines" od petka, 1. juna 2012. godine, uvela je letove na liniji Beograd – Split, a prve putnike iz Splita dočekao je na aerodromu ambasador Hrvatske u Srbiji Željko Kuprešak.

Time je, posle više od 20 godina, obnovljen saobraćaj između ta dva grada.

Letovi između Splita i Beograda obavljaće se dva puta nedeljno svakog ponedeljka i petka od 1. juna do 28. septembra, a karte se za jedan smer mogu kupiti po ceni od 94 evra, dok povratne koštaju od 126 evra u zavisnosti kada se karta kupuje.

Ponedeljkom je poletanje iz Splita u 13 sati, a iz Beograda je polazak u 14,40 sati. Petkom će avioni iz Splita poletati u 13,10 sati, dok je polazak iz Beograda u 14,50 sati. Putnici na letovima između Beograda i Splita imaće mogućnost da uživaju u dalmatinskoj kuhinji.

Hrvatska aviokompanija opredelila se za sezonske letove koje će kasnije pojačati, dok će se u 2013. letovi verovatno obavljati tokom cele godine.

"Jat Airways" je, takođe, najavio da će redovne letove između Beograda i Splita imati od 2. jula do 27. septembra, svakog ponedeljka i četvrtka. Ovog leta Jat će leteti za Split prvi put posle 1991. godine. Tokom letnje sezone obavljaće se letovi i za Pulu utorkom i subotom, u periodu od 16. juna do 15. septembra. Cena karte iznosi od 79 evra za jedan pravac i od 111 evra za povratno putovanje.

Za Dubrovnik Jat će leteti od 15. juna do 28. septembra, svake srede, petka i nedelje. Karte mogu da nabave po cenama koje se kreću već od 74 evra za jedan pravac, odnosno od 103 evra za povratno putovanje.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik