Potpisivanje ugovora o dodeli sredstava nedovoljno razvijenim opštinama

Bez autora
Mar 20 2011

Kabinet ministra bez portfelja i Kancelarija za održivi razvoj nedovoljno razvijenih područja u ponedeljak, 21. marta, organizuju potpisivanje ugovora sa predsednicima 48 nedovoljno razvijenih opština kojima se dodeljuju sredstva na osnovu prvog javnog konkursa za 2011. godinu.Ugovore će potpisati ministar bez portfelja u Vladi Republike Srbije Sulejman Ugljanin i 48 predsednika nedovoljno razvijenih opština.

Potpisivanje ugovora o dodeli sredstava za 48 nedovoljno razvijenih opštinaKabinet ministra bez portfelja i Kancelarija za održivi razvoj nedovoljno razvijenih područja u ponedeljak, 21. marta, organizuju potpisivanje ugovora sa predsednicima 48 nedovoljno razvijenih opština kojima se dodeljuju sredstva na osnovu prvog javnog konkursa za 2011. godinu.

Ugovore će potpisati ministar bez portfelja u Vladi Republike Srbije Sulejman Ugljanin i 48 predsednika nedovoljno razvijenih opština.

Ova sredstva su namenjena za izradu projektne dokumentacije za projekte iz oblasti infrastrukture, turizma, katastarsko-topografskih planova, kao i generalne regulacije naselja.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik