Povoljne avio karte za najviše gradova do sada

Bez autora
May 20 2012

Jat Airways i u maju mesecu nudi povoljne karte za najviše gradova do sada, kao i mogućnost kupovine promotivnih karata u jednom pravcu prema pojedinim destinacijama. Ponuda se odnosi na kupovinu u periodu od 21. do 31. maja 2012. godine i putovanja od 24. maja do 1. jula.Tokom ove promotivne akcije povratne karte za Beč, Štutgart, Tivat, Podgoricu, Skoplje, Ohrid, Sarajevo i Dubrovnik putnici će moći da kupe po cenama koje se kreću već od 99 evra, a za 109 evra imaće priliku da putuju u Solun i Pulu.

Povoljne avio karte za najviše gradova do sadaJat Airways i u maju mesecu nudi povoljne karte za najviše gradova do sada, kao i mogućnost kupovine promotivnih karata u jednom pravcu prema pojedinim destinacijama.

Ponuda se odnosi na kupovinu u periodu od 21. do 31. maja 2012. godine i putovanja od 24. maja do 1. jula.

Tokom ove promotivne akcije povratne karte za Beč, Štutgart, Tivat, Podgoricu, Skoplje, Ohrid, Sarajevo i Dubrovnik putnici će moći da kupe po cenama koje se kreću već od 99 evra, a za 109 evra imaće priliku da putuju u Solun i Pulu.

Takođe, Jat će u ponudi imati karte od 125 evra za Diseldorf, dok će za 135 evra moći da se putuje u Atinu, Istanbul, Milano, Rim i Frankfurt. Destinacije za koje će Jat leteti po ceni od 149 evra su Berlin i Brisel, za 159 evra putnici će moći da nabave karte za Cirih, a za 189 evra za Pariz.

Ukoliko žele da lete iz Podgorice, Tivta, Sarajeva ili Skoplja za evropske destinacije preko Beograda, Jat svojim putnicima nudi mogućnost da kupe karte po cenama od 209 evra. Ove cene važiće i za povratne karte na pravcima iz navedenih gradova za Beograd.

Svi ono koji žele da putuju iz Ohrida ili Skoplja za Beograd, kartu u jednom pravcu mogu da nabave po ceni od 37 evra, dok će za 69 evra putnici imati mogućnost da kupe karte iz Beograda za Kopenhagen, Geteborg i Stokholm. Na liniji iz Beograda za London (Hitrou) moći će da lete za 99 evra, a iz Beograda u Amsterdam za 109 evra.

U cene karata uključene su sve takse osim usluge izdavanja karte.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik