Poziv za učešće na sajmu Elmia Subcontractor

Bez autora
Mar 03 2013

U cilju promocije izvoza Agencija za strana ulaganja i promociju izvoza Republike Srbije (SIEPA), u skladu sa Pravilnikom o organizaciji nastupa domaćih privrednika na međunarodnim sajmovima, objavljuje Javni poziv za učešće na sajmu “Elmia Subcontractor 2013” koji će se održati od 12. do 15. novembra 2013. godine u Jonšopingu u Švedskoj.Nastup na međunarodnom sajmu omogućava izlagačima da predstave svoje proizvode i plasiraju ih na nova tržišta, kao i da pospeše postojeće i steknu nove poslovne kontakte.

Poziv za učešće na sajmu Elmia SubcontractorU cilju promocije izvoza Agencija za strana ulaganja i promociju izvoza Republike Srbije (SIEPA), u skladu sa Pravilnikom o organizaciji nastupa domaćih privrednika na međunarodnim sajmovima, objavljuje Javni poziv za učešće na sajmu “Elmia Subcontractor 2013” koji će se održati od 12. do 15. novembra 2013. godine u Jonšopingu u Švedskoj.

Nastup na međunarodnom sajmu omogućava izlagačima da predstave svoje proizvode i plasiraju ih na nova tržišta, kao i da pospeše postojeće i steknu nove poslovne kontakte.

“Elmia Subcontractor” je najveći sajam u Skandinaviji i vodeći svetski sajam dobavljača i podizvođača koji se organizuje skoro 40 godina. Na izložbenom prostoru površine 18.115 metara kvadratnih godišnje se predstavi više od 1.200 izlagača iz 30 zemalja sveta, a sajam poseti preko 14.000 stručnih posetilaca. Širok izložbeni program je dizajniran tako da privlači kompanije iz gotovo svih oblasti dobavljačke industrije, među kojima su najbrojniji oni iz automobilske, metalske, mašinske, elektronske i industrije plastike i gume. 

Pravo na učešće na sajmu u okviru nacionalnog štanda imaju privredna društva, preduzetnici i poslovna udruženja koja se bave proizvodnjom gotovih i polugotovih proizvoda u oblasti automobilske, metalske, mašinske, elektronske industrije i industrije plastike i guma.

Prijave se podnose na propisanom formularu putem elektronske pošte na adresu: mateja.milenkovic@siepa.gov.rs ili faksom na 011/3398-814.

Rok za prijavu je 30. mart 2013. godine.

Ispunjenost uslova i izbor izlagača utvrđuje Komisija u skladu sa Pravilnikom o organizaciji nastupa domaćih privrednika na međunarodnim sajmovima.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik