Poziv za učešće na sajmu poljoprivredne mehanizacije u Hanoveru

Bez autora
Jan 21 2013

Agencija za strana ulaganja i promociju izvoza Republike Srbije (SIEPA) prvi put organizuje nastup domaćih kompanija na sajmu poljoprivredne mehanizacije - Agritechnica u Hanoveru. Sajam se održava od 10. do 16. novembra 2013. godine i predstavlja najveći i najznačajniji sajam kada je reč o poljoprivrednim mašinama i opremi za poljoprivrednu mehanizaciju.Agritechnica, najveći svetski sajam poljoprivrednih mašina i komponenti za poljoprivredne mašine u svetu, predstavlja inovacije u sektoru poljoprivredne mehanizacije i nudi širok izložbeni spektar.

Poziv za učešće na sajmu poljoprivredne mehanizacije u HanoveruAgencija za strana ulaganja i promociju izvoza Republike Srbije (SIEPA) prvi put organizuje nastup domaćih kompanija na sajmu poljoprivredne mehanizacije - Agritechnica u Hanoveru.

Sajam se održava od 10. do 16. novembra 2013. godine i predstavlja najveći i najznačajniji sajam kada je reč o poljoprivrednim mašinama i opremi za poljoprivrednu mehanizaciju.

Agritechnica, najveći svetski sajam poljoprivrednih mašina i komponenti za poljoprivredne mašine u svetu, predstavlja inovacije u sektoru poljoprivredne mehanizacije i nudi širok izložbeni spektar. Sajam se održava svake druge godine u Hanoveru, a na prethodnoj izložbi 420.000 posetilaca iz 83 zemlje je posetilo ovaj sajam. U 26 hala predstavilo se 2.700 izlagača iz 47 zemalja sveta.

Troškove zakupa prostora i izgradnje štanda snosi SIEPA, a preduzeća koja budu učestvovala snose putne troškove predstavnika (prevoz, dnevnice, smeštaj), troškove prevoza eksponata i participaciju u iznosu od 57.000 dinara za pokrivanje troškova zajedničkog kataloga, pratećeg materijala i marketinških aktivnosti.

Zbog ograničenog prostora, neophodna je selekcija preduzeća i proizvoda na osnovu ažurnosti u prijavljivanju i konkurentnosti. Kako bi se obezbedio što uspešniji nastup, preduzeće koje želi da se prijavi treba da:
- poseduje konkurentan proizvod, adekvatno pakovanje i proizvodne kapacitete za izvoz;
- predstavnici na sajmu imaju aktivno znanje engleskog i/ili nemačkog jezika i poznaju karakteristike proizvoda preduzeća;
- se obaveže da će sarađivati sa organizatorima na unapređenju kvaliteta, pakovanja, promotivnog materijala i nastupa na sajmovima;
- se obaveže da će nakon završetka sajma izvestiti organizatore o rezultatima sajma.

Prijave se mogu poslati putem emektronske pošte na: mirjana.aleksic@siepa.gov.rs i nemanja.jovanovic@siepa.gov.rs ili faksom na 011/3398-814.

Rok za prijavu je 15. februar 2013. godine.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik