Prezentacija turizma Srbije u Lisabonu

Bez autora
May 07 2014

Na poziv avio kompanije TAP Portugal, a povodom uspostavljanja redovne avio linije između Lisabona i Beograda početkom jula ove godine, Turistička organizacija Srbije je 6. maja predstavila turističku ponudu Srbije portugalskim organizatorima putovanja u Lisabonu.U okviru celodnevnog programa, Srbija je predstavljena kao jedna od pet novih destinacija na koje TAP Portugal leti. Prema rečima direktora prodaje TAP Portugal, Srbija je jedna od rastućih turističkih destinacija, što je jedan od najvažnijih razloga zbog kojih TAP Portugal započinje direktne letove ka Beogradu.

Prezentacija turizma Srbije u LisabonuNa poziv avio kompanije TAP Portugal, a povodom uspostavljanja redovne avio linije između Lisabona i Beograda početkom jula ove godine, Turistička organizacija Srbije je 6. maja predstavila turističku ponudu Srbije portugalskim organizatorima putovanja u Lisabonu.

U okviru celodnevnog programa, Srbija je predstavljena kao jedna od pet novih destinacija na koje TAP Portugal leti. Prema rečima direktora prodaje TAP Portugal, Srbija je jedna od rastućih turističkih destinacija, što je jedan od najvažnijih razloga zbog kojih TAP Portugal započinje direktne letove ka Beogradu.

Očekivanja od uspostavljanja ove linije su veoma optimistična i zbog toga što su turisti iz Portugala u potrazi za novim, manje poznatim destinacijama u Evropi, za kojima postoji sve veće interesovanje na tržištu. Prezentaciji je prisustvovalo oko osamdeset predstavnika organizatora putovanja iz Portugala.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik