Priznanje "Euromoney" Rajfajzen banci

Bez autora
Jul 14 2014

Rajfajzen banka je dobitnik nagrade „Najbolja banka u Srbiji“, koju dodeljuje ugledni finansijski magazin „Euromoney“ u okviru svog godišnjeg izbora “Nagrade za izvrsnost“. Ponosni smo što je naš uspeh prepoznat od stručne javnosti.Ovo je treće priznanje koje Rajfajzen banka dobija ove godine od strane uglednih svetskih finansijskih magazina. Ono predstavlja još jedan dokaz kvaliteta našeg rada i ispravnosti naše poslovne strategije, izjavio je Zoran Petrović, predsednik Izvršnog odbora Rajfajzen banke u Beogradu.

Priznanje Rajfajzen banka je dobitnik nagrade „Najbolja banka u Srbiji“, koju dodeljuje ugledni finansijski magazin „Euromoney“ u okviru svog godišnjeg izbora “Nagrade za izvrsnost“.

- Ponosni smo što je naš uspeh prepoznat od stručne javnosti. Ovo je treće priznanje koje Rajfajzen banka dobija ove godine od strane uglednih svetskih finansijskih magazina. Ono predstavlja još jedan dokaz kvaliteta našeg rada i ispravnosti naše poslovne strategije - izjavio je Zoran Petrović, predsednik Izvršnog odbora Rajfajzen banke u Beogradu.

Istovremeno, nagradu istog časopisa u kategoriji „Najbolja banka u srednjoj i istočnoj Evropi“ dobila je Rajfajzen Bank International (RBI), kao i još tri banke, članice Rajfajzen grupacije.

„Euromoney“ je jedan od vodećih mesečnika koji se bavi bankarstvom, finansijama i tržištima kapitala. „Nagradama za izvrsnost“, koje dodeljuje već više od 20 godina, on nagrađuje finansijske institucije koje ostvare najbolje poslovne rezultate na svom tržištu, kao i vodeće banke u više od 100 zemalja.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik