Proglašeni pobednici konkursa “Dokaži se 100%”

Bez autora
Jun 19 2012

Banka Inteza je proglasila pobednike drugog po redu godišnjeg studentskog konkursa “Dokaži se 100%”, takmičenja u izradi projekata iz oblasti upravljanja zadovoljstvom klijenata.Ana Rakita, studentkinja Fakulteta organizacionih nauka Univerziteta u Beogradu, i Boban Biserčić, student Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Beogradu, pobednici su konkursa u oblasti implementacije, dok su Đorđe Petrović i Milan Đorđević, studenti Fakulteta organizacionih nauka Univerziteta u Beogradu, autori najinovativnijeg projekta po mišljenju stručnog žirija.

Proglašeni pobednici konkursa “Dokaži se 100%”Banka Inteza je proglasila pobednike drugog po redu godišnjeg studentskog konkursa “Dokaži se 100%”, takmičenja u izradi projekata iz oblasti upravljanja zadovoljstvom klijenata.

Ana Rakita, studentkinja Fakulteta organizacionih nauka Univerziteta u Beogradu, i Boban Biserčić, student Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Beogradu, pobednici su konkursa u oblasti implementacije, dok su Đorđe Petrović i Milan Đorđević, studenti Fakulteta organizacionih nauka Univerziteta u Beogradu, autori najinovativnijeg projekta po mišljenju stručnog žirija.

Najuspešniji takmičari osvojili su novčane stipendije u visini od po 1.000 evra, kao i priliku da predstavljaju Srbiju na internacionalnom takmičenju u Italiji, na kome će se nadmetati pobednici lokalnih konkursa koji se sprovode u Diviziji internacionalnih banaka članica grupacije Intesa Sanpaolo Grupe.

Za pobednike internacionalnog takmičenja predviđena je stručna praksa u Diviziji internacionalnih banaka članica Intesa Sanpaolo Grupe ili letnja škola na prestižnom Universita Cattolica.

Ostale učesnike konkursa Banca Intesa je nagradila stipendijom u visini od po 300 evra za zapaženo angažovanje na projektu, navedeno je u saopštenju ove banke.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik