Promocija na sajmu knjiga

Bez autora
Oct 26 2011

Na štandu Beoknjige koja izlaže na Beogratskom sajmu knjiga u sredu 26.10 sa početkom u 17h svoje knjige će prestaviti akademik Kosta Čavoški i prof. Miro Lonpar. Prezentacija će se održati na štandu Beoknjige koji se nalazi u hali 1 u prvom prstenu.U četvrtak 27.10. sa početkom u 18 časova biće prestavljena knjiga Branka Jeftića " Ravnogorske oznake" u izdanju Beoknjige. Prestavljanje knjige odrzaće se na štandu Beo knjige sa početkom u 18 časova (knjiga će se prodavati sa sajamskim popustom).

Promocija na sajmu knjigaNa štandu Beoknjige koja izlaže na Beogratskom sajmu knjiga u sredu 26.10 sa početkom u 17h svoje knjige će prestaviti akademik Kosta Čavoški i prof. Miro Lonpar. Prezentacija će se održati na štandu Beoknjige koji se nalazi u hali 1 u prvom prstenu.

U četvrtak 27.10. sa početkom u 18 časova biće prestavljena knjiga Branka Jeftića "Ravnogorske oznake" u izdanju Beoknjige. Prestavljanje knjige odrzaće se na štandu Beo knjige sa početkom u 18 časova (knjiga će se prodavati sa sajamskim popustom).

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik