Promocija Srbije kao povoljnog investicionog područja

Bez autora
Mar 25 2013

Predsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić, prvi potpredsednik Vlade i ministar odbrane Aleksandar Vučić i ministar finansija i privrede Mlađan Dinkić razgovarali su danas sa potpredsednikom Forbs izdavačke kompanije Kristoferom Forbsom o mogućnostima promocije Srbije kao investicionog područja.Na sastanku je ukazano na povoljan strateški položaj Srbije, dobre uslove privređivanja i pogodnosti koje Vlada Srbije omogućava stranim investitorima.

Promocija Srbije kao povoljnog investicionog područjaPredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić, prvi potpredsednik Vlade i ministar odbrane Aleksandar Vučić i ministar finansija i privrede Mlađan Dinkić razgovarali su danas sa potpredsednikom Forbs izdavačke kompanije Kristoferom Forbsom o mogućnostima promocije Srbije kao investicionog područja.

Na sastanku je ukazano na povoljan strateški položaj Srbije, dobre uslove privređivanja i pogodnosti koje Vlada Srbije omogućava stranim investitorima.

Srbija, kao najveća zemlja zapadnog Balkana, ima dobru infrastrukturu, kvalifikovanu i iskusnu radnu snagu i tržište, što stranim ulagačima pruža mogućnosti za ostvarenje profita.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik