Promocija turizma Srbije u Moskvi

Bez autora
Oct 31 2012

Hotel Metropol Palace iz Beograda, Luna Travel, organizator putovanja specijalizovan za rusko tržište, i Turistička organizacija Srbije učestvuju na na specijalizovanoj izložbi zimske turističke ponude Ski Expo u Moskvi. Ski Expo se održava u periodu od 1. do 4. novembra 2012. godine.Na 12.000 metara kvadratnih izlagaće preko 300 izlagača iz 12 zemalja. Očekuje se da će ovu specijalizovani izložbu posetiti preko 40.000 posetilaca.

Promocija turizma Srbije u MoskviHotel Metropol Palace iz Beograda, Luna Travel, organizator putovanja specijalizovan za rusko tržište, i Turistička organizacija Srbije učestvuju na na specijalizovanoj izložbi zimske turističke ponude Ski Expo u Moskvi.

Ski Expo se održava u periodu od 1. do 4. novembra 2012. godine. Na 12.000 metara kvadratnih izlagaće preko 300 izlagača iz 12 zemalja. Očekuje se da će ovu specijalizovani izložbu posetiti preko 40.000 posetilaca.

Pored opšte turističke ponude, Turistička organizacija Srbije prezentovaće mogućnosti skijanja i zimskog odmora na Kopaoniku, Zlatiboru i Staroj planini.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik