Prvi "Mekdonalds" restoran uz autoput u Srbiji

Bez autora
Jun 23 2011

Prvi "Mekdonalds" restoran uz autoput u Srbiji biće otvoren u petak, 24. juna, kod Velike Plane. Restoran u Velikoj Plani je prvi koji se otvara uz autoput u našoj zemlji, a 15. u Srbiji, od kojih je njih 11 u Beogradu i po jedan u Novom Sadu, Subotici i Nišu.Novootvoreni "Mekdonalds" u Velikoj Plani ima 100 mesta u restoranu, 100 mesta u bašti i 20 u sekciji "Mekkafe", a u sklopu restorana nalazi se i "Mekdrajv".

Prvi "Mekdonalds" restoran uz autoput u SrbijiPrvi "Mekdonalds" restoran uz autoput u Srbiji biće otvoren u petak, 24. juna, kod Velike Plane, najavila je kompanija.

Restoran u Velikoj Plani je prvi koji se otvara uz autoput u našoj zemlji, a 15. u Srbiji, od kojih je njih 11 u Beogradu i po jedan u Novom Sadu, Subotici i Nišu.

Novootvoreni "Mekdonalds" u Velikoj Plani ima 100 mesta u restoranu, 100 mesta u bašti i 20 u sekciji "Mekkafe", a u sklopu restorana nalazi se i "Mekdrajv".

Restoran brze hrane će zvanično biti otvoren za građanstvo u subotu, 25. juna od 8:30 sati, kada će biti upriličen celodnevni program za sve posetioce.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik