Rast industrijske proizvodnje u srednjem Banatu

Bez autora
Mar 08 2011

Industrijska proizvodnja u Srednjobanatskom okrugu u januaru 2011. godine porasla je za 17,1 odsto u odnosu na januar prethodne godine.Dobar start na početku godine ostvaren je, pre svega, zahvaljujući rastu proizvodnje sirove nafte i prirodnog gasa od 80 odsto i prerađivačke industrije od 6,8 odsto. U strukturi industrijske proizvodnje, na području pet opština Srednjobanatskog okruga, prerađivačka industrija čini 89,1 odsto a proizvodnje nafte i gasa 10,7 odsto.

Rast industrijske proizvodnje u srednjem BanatuIndustrijska proizvodnja u Srednjobanatskom okrugu  u januaru 2011. godine porasla je za 17,1 odsto u odnosu na januar prethodne godine, saopšteno je danas iz Regionalne privredne komore u Zrenjaninu.

Dobar start  na početku godine ostvaren je, pre svega, zahvaljujući rastu proizvodnje sirove nafte i prirodnog gasa od 80 odsto i prerađivačke industrije od 6,8 odsto.

U strukturi industrijske proizvodnje, na području pet opština Srednjobanatskog okruga, prerađivačka industrija čini 89,1 odsto a  proizvodnje nafte i gasa 10,7 odsto.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik