Šansa za sve ITjevce: više stotina oglasa u IT-ju na prvom ITjobfairu

Bez autora
May 19 2015

Više stotina radnih mesta u Srbiji ponudiće IT kompanije na prvom sajmu zapošljavanja namenjenom IT industriji, 23. i 24. maja u Crowne Plazi (www.it-konekt.com). Najviše će se tražiti Java i PHP programeri, ali će svoju šansu dobiti i sistem administratori, programeri za mobilne aplikacije, i drugi profili u IT industriji.Glavni partner događaja je Microsoft Development Center Serbia, a radna mesta u IT-ju će ponuditi i Cosmic Development, Humanity, Manpower, VIP, Trizma, Telenor, Efront, Vast, Comtrade, Performance tehnologies, Computerland, Holycode, Seavus, DDOR, Dunav osiguranje, IBM, youngculture, Puzzle softver, Conveo solutions, Prodyna, Adecco, EY, RT RK, HeloWorld, WebRTC i drugi.

Više stotina radnih mesta u Srbiji ponudiće IT kompanije na prvom sajmu zapošljavanja namenjenom IT industriji, 23. i 24. maja u Crowne Plazi (www.it-konekt.com). Najviše će se tražiti Java i PHP programeri, ali će svoju šansu dobiti i sistem administratori, programeri za mobilne aplikacije, i drugi profili u IT industriji.

Glavni partner događaja je Microsoft Development Center Serbia, a radna mesta u IT-ju će ponuditi i Cosmic Development, Humanity, Manpower, VIP, Trizma, Telenor, Efront, Vast, Comtrade, Performance tehnologies, Computerland, Holycode, Seavus, DDOR, Dunav osiguranje, IBM, youngculture, Puzzle softver, Conveo solutions, Prodyna, Adecco, EY, RT RK, HeloWorld, WebRTC  i drugi. Glavni edu partner je Admin trening centar (ATC).

Ovo su IT kompanije koje planiraju da u narednih godinu ili dve u Srbiji zaposle nekoliko stotina IT stručnjaka u svojim redovima.

Šta to sve one nude svojim zaposlenima i zašto je dobro danas raditi u IT industriji, saznaće svi koji posete ITjobfair u okviru ITkonekt događaja 23. i 24. maja u Crowne Plazi. Prisustvo događaju je besplatno, prijave se vrše na sajtu www.it-konekt.com, putem kojih zainteresovani mogu napraviti svoj profil.

Da ovo nije klasičan sajam zapošljavanja, pokazuje i bogat i neobičan sadržaj koji očekuje posetioce. Umesto da samo ostavljaju svoj CV, posetioci ITjobfaira će na štandovima kompanija imati priliku da igraju flipere, arkadne igre, pikado, šah, uživaju u fotelji za masažu, probaju kacige za virtuelu realnost, druže se sa Dart Vejderom, Tomb Rajderom i likovima iz čuvenih Zvezdanih staza, i dožive atmosferu koja inače vlada u prostorijama ovih IT kompanija.

Istovremeno će se u okviru ITkonekta odvijati i konferencija, na kojoj će govoriti svetski IT stručnjaci iz Fejsbuka, Tvitera, Majkrosofta, IBM-a, a svoje znanje i iskustvo će podeliti i stručnjaci sa domaće IT scene. Oni će govoriti o  najnovijim trendovima u IT-ju.

Posebno je zanimljiv deo ITkonekt događaja koji je posvećen gejming industriji - GameSpace. U ovom raju za gejmere, posetici će osim isprobavanja novih igrica, moći da se druže sa oživljenim junacima iz već dobro poznatih igrica na tržištu.

Ovo je prvi put da se u Srbiji organizuje ovakav događaj, ITkonekt koji povezuje čitavu IT zajednicu u našoj zemlji.

Cilj ITkonekta je da na jednom mestu okupi najkvalitetnije IT stručnjake i pokrene stvaranje najveće IT zajednice u zemlji. Ovo će biti polazište za stvaranje jakog brenda koji će doprineti promociji IT-ja u Srbiji i podstaći obrazovanje sve više kvalitetnih IT stručnjaka i profila koji su traženi na tržištu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik