Saradnja NBS sa Evropskom centralnom bankom

Bez autora
Mar 17 2011

Kako je najavljeno, Narodna banka Srbije će u petak, 18. marta, sa Evropskom centralnom bankom i Delegacijom Evropske unije u Srbiji potpisati Protokol o saradnji.Potpisivanjem Protokola formalno će započeti realizacija projekta “Jačanje institucionalnih kapaciteta Narodne banke Srbije”.

Saradnja NBS sa Evropskom centralnom bankom i Delegacijom EU u SrbijiKako je najavljeno, Narodna banka Srbije će u petak, 18. marta, sa Evropskom centralnom bankom i Delegacijom Evropske unije u Srbiji potpisati Protokol o saradnji.

Potpisivanjem Protokola formalno će započeti realizacija projekta “Jačanje institucionalnih kapaciteta Narodne banke Srbije”.

Tim povodom, kao i povodom obeležavanja Međunarodnog dana Frankofonije, u holu zgrade na Slaviji biće otvorena izložba “Istorijske veze i saradnja između centralnih banaka Srbije i Belgije 1883 – 2010”.

Potpisivanju će prisustvovati član Izvršnog odbora Evropske centralne banke Gertrude Tumpel-Gugerel, šef Delegacije Evropske unije u Srbiji Vensan Dežer i guverner Narodne banke Srbije Dejan Šoškić. 

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik