Saradnja "Telenora" i "Fijat automobila Srbija"

Bez autora
Mar 29 2011

Kompanije "Telenor" i "Fijat automobili Srbija" potpisale su danas ugovor o poslovnoj saradnji, na osnovu kojeg će "Telenor" nabaviti više od 100 "Fijatovih" vozila.Ta kompanija zauzvrat će koristiti "Telenorove" usluge mobilne telefonije. "Telenor" ugovor o saradnji vidi kao priliku da radi sa kompanijom koja realizuje ključnu investiciju u srpskoj ekonomiji izgradnjom fabrike automobila u Kragujevcu.

Saradnja "Telenora" i "Fijat automobila Srbija"Kompanije "Telenor" i "Fijat automobili Srbija" potpisale su danas ugovor o poslovnoj saradnji, na osnovu kojeg će "Telenor" nabaviti više od 100 "Fijatovih" vozila.

Generalni direktor fabrike "Fijat automobili Srbija" Đovani de Filipis kazao je agenciji Beta da će ta kompanija zauzvrat koristiti "Telenorove" usluge mobilne telefonije.

"Veoma smo zadovoljni što dva značajna igrača na srpskom tržišttu započinju saradnju i istraživaćemo mogućnosti da je proširimo", kazao je De Filipis.

Generalni direktor "Telenora" u Srbiji Ćel Morten Jonsen kazao je da "Telenor" ugovor o saradnji vidi kao priliku da radi sa kompanijom koja realizuje ključnu investiciju u srpskoj ekonomiji izgradnjom fabrike automobila u Kragujevcu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik