Simpu najviše priznanje na sajmu nameštaja u Skoplju

Bez autora
Mar 28 2010

Kompanija "Simpo" iz Vranja nagrađena je "Zlatnom erom", najvišim priznanjem Međunarodnog sajma nameštaja "Mebel 2010" u Skoplju, za ugaonu garnituru "Manu".Simpu je ovo priznanje pripalo u konkurenciji više od 600 proizvođača nameštaja iz Evrope. Žiri, koji je doneo odluku, saopštio je da je "Simpova" garnitura vrhunskog dizajna, optimalnih proporcija, izuzetno udobna, jako funkcionalna i precizno izrađena.

Simpu najviše priznanje na sajmu nameštaja u SkopljuKompanija "Simpo" iz Vranja nagrađena je "Zlatnom erom", najvišim priznanjem Međunarodnog sajma nameštaja "Mebel 2010" u Skoplju, za ugaonu garnituru "Manu", saopštila je ta kompanija.

Simpu je ovo priznanje pripalo u konkurenciji više od 600 proizvođača nameštaja iz Evrope.    

Žiri, koji je doneo odluku, saopštio je da je "Simpova" garnitura vrhunskog dizajna, optimalnih proporcija, izuzetno udobna, jako funkcionalna i precizno izrađena.    

Ovo priznanje je 19. za proteklih 17 godina, od kada "Simpo" izlaže na Skopskom sajmu, koji spada u red najvećih i najposećenijih u regionu.    

Predsednik kompanije Dragan Tomić izjavio je da će Simpo uskoro u Skoplju sagraditi veliki tržni centar, površine oko 7.000 kvadratnih metara. Tomić je takođe rekao da su Skoplje i Makedonija za "Simpo" jako značajno tržište, na kome je lane prodato nameštaja u vrednosti 5,5 miliona evra.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik