"Sosijete ženeral Srbija" povećala akcionarski kapital

Bez autora
Mar 24 2011

"Sosijete ženeral Srbija" je u ponedeljak, 21. marta, registrovala novu emisiju akcionarskog kapitala u iznosu od 4,6 milijardi dinara, odnosno 45 miliona evra, čime je njen ukupni akcionarski kapital narastao na 17,5 milijardi dinara ili 170 miliona evra, u okviru ukupnog kapitala od 256 miliona evra.Tim povećanjem kapitala "Sosijete ženeral Srbija" će dodatno finansijski osnažiti potencijal za dalji rast u poslovanju sa privredom i stanovništvom, a istovremeno, tom direktnom investicijom, "Sosijete ženeral grupa" je još jednom potvrdila poverenje u svoju banku u Srbiji i kapacitete srpskog tržišta za dugoročna ulaganja.

"Sosijete ženeral Srbija" je u ponedeljak, 21. marta, registrovala novu emisiju akcionarskog kapitala u iznosu od 4,6 milijardi dinara, odnosno 45 miliona evra, čime je njen ukupni akcionarski kapital narastao na 17,5 milijardi dinara ili 170 miliona evra, u okviru ukupnog kapitala od 256 miliona evra, saopšteno je iz te banke.

Ukazuje se da će tim povećanjem kapitala "Sosijete ženeral Srbija" dodatno finansijski osnažiti potencijal za dalji rast u poslovanju sa privredom i stanovništvom, a istovremeno, tom direktnom investicijom, "Sosijete ženeral grupa" je još jednom potvrdila poverenje u svoju banku u Srbiji i kapacitete srpskog tržišta za dugoročna ulaganja.
 
U saopštenju se navodi i da je "Sosijete ženeral" namerava da ostane referentna banka za poslovnu saradnju u Srbiji, a rešenost da bude banka potpuno otvorena i usmerena ka klijentima je jedan od glavnih pravaca u globalnoj strategiji "Sosijete ženeral grupe".

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik