Spanair povećava broj letova iz Beograda

Bez autora
Jan 30 2012

Španska aviokompanija Spanair će ove godine u špicu letnje sezone značajno poboljšati ponudu sa aerodroma "Nikola Tesla" u Beogradu. Taj avioprevoznik će, od 24. jula do 8. septembra, na liniji Beograd - Barselona uvesti i četvrti nedeljni let, pored tri postojeća.U tom periodu novi termini poletanja iz Beograda u ranim jutarnjim satima će omogućavati putnicima veze preko Barselone za Majorku, Ibicu, Menorku, Alikante, Kosta del Sol, Kanarska ostrva, kao i za sve veće gradove u kontinentalnom delu Španije.

Spanair povećava broj letova iz BeogradaŠpanska aviokompanija Spanair će ove godine u špicu letnje sezone značajno poboljšati ponudu sa aerodroma "Nikola Tesla" u Beogradu.

Taj avioprevoznik će, od 24. jula do 8. septembra, na liniji Beograd - Barselona uvesti i četvrti nedeljni let, pored tri postojeća, saopštio je beogradski aerodrom.

U tom periodu novi termini poletanja iz Beograda u ranim jutarnjim satima će omogućavati putnicima veze preko Barselone za Majorku, Ibicu, Menorku, Alikante, Kosta del Sol, Kanarska ostrva, kao i za sve veće gradove u kontinentalnom delu Španije.

Avioni španske aviokompanije će u noćnim satima sletati na aerodrom "Nikola Tesla".

Spanair je 2011. prevezao više od 32.000 putnika na svojoj liniji iz Beograda za Barselonu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik