Srbija predstavlja prehrambene proizvode

Bez autora
Mar 04 2013

Međunarodni sajam hrane i pića “Foodrex Culinaria” otvoren je na Beogradskom sajmu i trajaće do srede, 6. marta. Na ovoj isključivo poslovnoj manifestaciji učestvuje više od 80 domaćih firmi, koje svoje prehrambene proizvode predstavljaju kupcima iz 19 zemalja.Pored posetilaca iz Evrope, na Foodrex-u su prisutni i kupci iz SAD, Rusije, sa Bliskog Istoka i iz Afrike. Najveće delegacije stigle su iz Iraka, Nigerije i Konga.

Srbija predstavlja prehrambene proizvodeMeđunarodni sajam hrane i pića “Foodrex Culinaria” otvoren je na Beogradskom sajmu i trajaće do srede, 6. marta.

Na ovoj isključivo poslovnoj manifestaciji učestvuje više od 80 domaćih firmi, koje svoje prehrambene proizvode predstavljaju kupcima iz 19 zemalja. Pored posetilaca iz Evrope, na Foodrex-u su prisutni i kupci iz SAD, Rusije, sa Bliskog Istoka i iz Afrike. Najveće delegacije stigle su iz Iraka, Nigerije i Konga.

Zoran Đukanović, direktor kompanije Duke & Peterson koja je organizator manifestacije, rekao je na svečanom otvaranju da je cilj Sajma predstavljanje finalnih proizvoda srpske prehrambene industrije. To je dobar način da proizvođači pronađu nova tržišta, ali i razlog zbog koga je osnovan Afričko-srpski biznis forum.

Foodrex je 5. marta za posetioce otvoren od 10 do 19 časova, a 6. marta, na dan zatvaranja, radno vreme je do 17 časova.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik