Srpski partner Toyote dobio “Ichiban” evropsku nagradu

Bez autora
May 10 2012

Srpskom partneru je ukazana velika čast i dodeljena mu je Toyotina “Ichiban” evropska nagrada za zadovoljstvo kupaca, tokom ceremonije održane sinoć u u zgradi Narodne skupštine u Budimpešti. Kompanija Gota Car iz Novog Sada je nagrađena za izuzetna dostignuća na polju zadovoljstva kupaca, kako u prodaji, tako i u postprodajnim uslugama.Nagradu je predao gospodin Didier Leroy, predsednik i generalni direktor Toyote Motor Europe, a primila ju je gospođa Sanja Blečić u ime Gota Car-a.

Srpski partner Toyote dobio “Ichiban” evropsku nagraduSrpskom partneru je ukazana velika čast i dodeljena mu je Toyotina “Ichiban” evropska nagrada za zadovoljstvo kupaca, tokom ceremonije održane sinoć u u zgradi Narodne skupštine u Budimpešti.
 
Kompanija Gota Car iz Novog Sada je nagrađena za izuzetna dostignuća na polju zadovoljstva kupaca, kako u prodaji, tako i u postprodajnim uslugama. Nagradu je predao gospodin Didier Leroy, predsednik i generalni direktor Toyote Motor Europe, a primila ju je gospođa Sanja Blečić u ime Gota Car-a.

Partnerima iz 32 zemlje i regiona su dodeljene ukupno 42 nagrade, kao potvrda njihovih izuzetnih dostignuća na polju zadovoljstva kupaca, kako u prodaji, tako i u postprodajnim uslugama. Približno 2,600 evropskih partnera je ocenjeno prema njihovim rezultatima, a tokom stalnog praćenja njihovog rada, što je deo kompanijskog standarda. Pobednici nude vrhunsku uslugu, po veoma visokim kriterijumima, i teže da premaše očekivanja kupaca.

“Ichiban” je japanska reč izvedena iz “Okyakusama Ichiban” što znači “kupac na prvom mestu”, gde “Ichiban” znači prvi ili broj jedan. Od kada je 2007. ustanovljena godišnja “Ichiban” nagrada Toyote Motor Europe, zadovoljstvo kupaca kod Toyotinih partnera je povećano za 24 posto u prodaji i 17 posto u postprodaji.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik