Stigli rezervni delovi za japanske autobuse

Bez autora
Mar 14 2012

Donacija rezervnih delova Vlade Japana za održavanje 93 autobusa, u vrednosti od 150.000 evra, uručena je danas Gradskom saobraćajnom preduzeću “Beograd”. Vlada Japana je 2003. godine donirala Gradskom saobraćajnom preduzeću “Beograd” 93 autobusa marke MAN, čija je vrednost 15,4 miliona evra i to je bio jedan od prvih najvećih projekata te zemlje radi revitalizacije javnog gradskog prevoza u Beogradu.Od 93 autobusa, njih 75 je zglobnih, a 18 solo autobusa. Oni su i dalje u veoma dobrom stanju posle toliko godina eksploatacije i pređenih od 500 do 700 hiljada kilometara, a raspoređeni su na osam linija saobraćajnih pogona “Karaburma” i “Novi Beograd”.

Stigli rezervni delovi za japanske autobuseDonacija rezervnih delova Vlade Japana za održavanje 93 autobusa, u vrednosti od 150.000 evra, uručena je danas Gradskom saobraćajnom preduzeću “Beograd”.

Vlada Japana je 2003. godine donirala Gradskom saobraćajnom preduzeću “Beograd” 93 autobusa marke MAN, čija je vrednost 15,4 miliona evra i to je bio jedan od prvih najvećih projekata te zemlje radi revitalizacije javnog gradskog prevoza u Beogradu.

Od 93 autobusa, njih 75 je zglobnih, a 18 solo autobusa. Oni su i dalje u veoma dobrom stanju posle toliko godina eksploatacije i pređenih od 500 do 700 hiljada kilometara, a raspoređeni su na osam linija saobraćajnih pogona “Karaburma” i “Novi Beograd”.

Japanska agencija za međunarodnu saradnju za Balkan (JICA) zadužena je za implementaciju pomoći Vlade Japana za razvoj putem tehničke saradnje, bilateralnih zajmova i bespovratne pomoći. Vlada Japana je od 2003. godine Srbiji je donirala ukupno oko 500 miliona evra.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik