Telenor predstavio prvi pametni telefon sa operativnim sistemom Firefox

Bez autora
Dec 02 2013

Telenor Srbija predstavlja svojim korisnicima u Srbiji One Touch Fire – prvi pametni telefon sa operativnim sistemom Firefox. Pametni telefoni sa Firefox operativnim sistemom su prvi uređaji kojima upravljaju veb-tehnologije. One Touch Fire je telefon odličnih performansi, lepog dizajna, lak za korišćenje, a osim toga, odlikuje ga i pristupačna cena.Ovaj telefon sa jednostavnim korisničkim interfejsom, izuzetno lakom navigacijom i visoko optimizovanom grafikom možete poručiti u Telenorovoj veb-prodavnici, a u redovnoj prodaji u prodavnicama Telenora pojavio se 1. decembra.

Telenor predstavio prvi pametni telefon sa operativnim sistemom FirefoxTelenor Srbija predstavlja svojim korisnicima u Srbiji One Touch Fire – prvi pametni telefon sa operativnim sistemom Firefox.

Pametni telefoni sa Firefox operativnim sistemom su prvi uređaji kojima upravljaju  veb-tehnologije. One Touch Fire je telefon odličnih performansi, lepog dizajna, lak za korišćenje, a osim toga, odlikuje ga i pristupačna cena.

Ovaj telefon sa jednostavnim korisničkim interfejsom, izuzetno lakom navigacijom i visoko optimizovanom grafikom možete poručiti u Telenorovoj veb-prodavnici, a u redovnoj prodaji u prodavnicama Telenora pojavio se 1. decembra.

Cilj je da se korisnicima u Srbiji omogući najbolje iskustvo u korišćenju uređaja i da im se ponude najnoviji modeli. Sa Mozillinom otvorenom veb-platformom, Telenor nudi mogućnost korišćenja mobilnog interneta visokog kvaliteta i lako dostupne pametne telefone. Verujemo da ćemo pristupom unapređenim lokalnim aplikacijama i sadržajima doprineti povećanju broja korisnika mobilnog interneta u Srbiji, rekao je Uve Fredhajm, generalni direktor Telenora Srbija.

U prvoj polovini ove godine, na Svetskom kongresu mobilnih tehnologija (Mobile World Congress) u Barseloni, Telenor je najavio saradnju s Mozillom kako bi svojim klijentima u Centralnoj i Istočnoj Evropi mogao da ponudi mobilne telefone sa operativnim sistemom Firefox. Snažnom aktivnošću na tržištu Telenor Srbija je sada u mogućnosti da to i ostvari.

Tristan Nitot, osnivač kompanije Mozilla Europe i ambasador modernih tehnologija objasnio je da je stvaranje sistema Firefox OS deo Mozilline misije da moć interneta prenese u ruke korisnika i omogući najbolje iskustvo prilikom njegovog korišćenja.

Jako smo srećni što je Telenor počeo sa ponudom prvih uređaja koji rade na sistemu Firefox OS u Srbiji, Crnoj Gori i Mađarskoj jer će na taj način doprineti stvaranju dodatnih internet inovacija, zaključio je Nitot.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik