TIKA nastavlja da pruža pomoć nerazvijenim područjima u Srbiji

Bez autora
Feb 12 2013

Ministar bez portfelja u Vladi Republike Srbije i predsednik mešovitog Komiteta za ekonomsku saradnju Srbije i Turske Sulejman Ugljanin razgovarao je juče sa predsednikom Turske agencije za razvoj i koordinaciju (TIKA) Serdarom Ćamom. Ugljanin, koji boravi u radnoj poseti Turskoj, predstavio je tom prilikom listu prioritetnih projekata za finansiranje u nerazvijenim oblastima u našoj zemlji.On je naveo da je Turska agencija za razvoj i koordinaciju (TIKA) do sada pomagala naše nerazvijene krajeve, i izrazio očekivanje da će se uspešna saradnja i dalje nastaviti i intenzivirati.

TIKA nastavlja da pruža pomoć nerazvijenim područjima u SrbijiMinistar bez portfelja u Vladi Republike Srbije i predsednik mešovitog Komiteta za ekonomsku saradnju Srbije i Turske Sulejman Ugljanin razgovarao je juče sa predsednikom Turske agencije za razvoj i koordinaciju (TIKA) Serdarom Ćamom.

Ugljanin, koji boravi u radnoj poseti Turskoj, predstavio je tom prilikom listu prioritetnih projekata za finansiranje u nerazvijenim oblastima u našoj zemlji.

On je naveo da je Turska agencija za razvoj i koordinaciju (TIKA) do sada pomagala naše nerazvijene krajeve, i izrazio očekivanje da će se uspešna saradnja i dalje nastaviti i intenzivirati.

Ćam je ukazao na to da je ova agencija završila finansijski plan za ovu godinu i da uskoro kreće u realizaciju projekata.

Prema njegovim rečima, od poslednje posete Ugljanina Turskoj odobren je veliki broj projekata.

Očekujemo da ćemo i ubuduće sve projekte koje nam predložite razmotriti u okviru naših finansijskih mogućnosti i realizovati ih u kratkom periodu, poručio je on.

Ugljanin će se danas sastati sa potpredsednikom Vlade Turske Ali Babadžanom i ministrom poljoprivrede Mehmedom Mehdi Ekerom, navodi se u saopštenju Kabineta ministra bez portfelja.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik