TOS osvojio dve nagrade na Sajmu turizma u Budvi

Bez autora
Apr 23 2012

Turistička organizacija Srbije (TOS) osvojila je na budvanskom Sajmu turizma "Metubes" dve nagrade i to specijalno priznanje "Ekspo trofi'' i drugu nagradu Festivala komunikacije, odmora i razonode "Forfest" za promotivni film "Soul fud - hrana sa dušom"."Ekspo trofi" je dobio štand TOS-a uz obrazloženje žirija da je izlagač znalački realizovao poslovni cilj. TOS izuzetne turističke potencijale Srbije nije promovisao kao novi proizvod, već podseća i informiše o mogućnostima i pogodnostima uz bogat promotivni materijal.

TOS osvojio dve nagrade na Sajmu turizma u BudviTuristička organizacija Srbije (TOS) osvojila je na budvanskom Sajmu turizma "Metubes" dve nagrade i to specijalno priznanje "Ekspo trofi'' i drugu nagradu Festivala komunikacije, odmora i razonode "Forfest" za promotivni film "Soul fud - hrana sa dušom".

"Ekspo trofi" je dobio štand TOS-a uz obrazloženje žirija da je izlagač znalački realizovao poslovni cilj. TOS izuzetne turističke potencijale Srbije nije promovisao kao novi proizvod, već podseća i informiše o mogućnostima i pogodnostima uz bogat promotivni materijal, navodi se u obrazloženju.
 
U kategoriji "TV i film - Putovanja, prevoz, turizam" promotivni film "Soul fud" osvojio je drugu nagradu žirija. Poseban značaj nagradi daje žiri sastavljen od eminentnih marketinških stručnjaka iz regiona, koji je ocenjivao 107 pristiglih radova iz osam zemalja u 11 kategorija, a za finalno takmičenje odabrano je 43 projekta.

Nagrađeni film Turistička organizacija Srbije radila je u saradnji sa produkcijskom kućom "Supernatural" iz Beograda. "Soul fud Srbija " je naziv marketinške kampanje TOS-a za ovu godinu koja za glavnu temu ima gastronomiju kao važan deo turističke ponude Srbije. Ta akcija promoviše autohtone gastronomske proizvode Srbije, sa posebnim akcentom na one koji imaju ili treba da dobiju oznaku zaštićenog geografskog porekla.

Na Sajmu turizma u Budvi, koji je održan od 19. do 21. aprila, učestvovale su i turističke organizacije Vojvodine, Regije zapadne Srbija, Beograda i Novog Sada.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik