Toyotin program podrške sanaciji vozila od štete uzrokovane poplavama

Bez autora
Jul 17 2014

Svi ovlašćeni Toyota servisi sprovodiće do kraja novembra 2014. Toyotin program podrške sanaciji vozila od štete uzrokovane poplavama u maju 2014.U periodu od juna do kraja novembra 2014. godine, svim strankama koje žele da poprave vozilo od štete koja je nastala kao posledica poplave koja je zadesila Srbiju u maju ove godine, Toyota odobrava popust na rezervne delove od 45% na maloprodajne cene.

Toyotin program podrške sanaciji vozila od štete uzrokovane poplavamaSvi ovlašćeni Toyota servisi sprovodiće do kraja novembra 2014. Toyotin program podrške sanaciji vozila od štete uzrokovane poplavama u maju 2014.

U periodu od juna do kraja novembra 2014. godine, svim strankama koje žele da poprave vozilo od štete koja je nastala kao posledica poplave koja je zadesila Srbiju u maju ove godine, Toyota odobrava popust na rezervne delove od 45% na maloprodajne cene.

Ovaj popust odnosi se na sve delove osim onih koji spadaju u potrošni materijal kao što su tečnosti, filteri, kočnice, kvačila i slično.

Ovakvi uslovi ostvareni su uz veliko razumevanje i podršku Toyotine evropske centrale, Toyota Motor Europe.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik