Trimo nagrađuje mlade istraživače

Bez autora
Feb 08 2012

Kompanija Trimo i ove godine poziva sve mlade istraživače iz 15 evropskih zemalja na konkurs za istraživanje. Slovenačka kompanija, koja ima fabriku i u Srbiji, saopštila je da istraživači mogu da predaju svoje diplomske i specijalističke radove, master disertacije i doktorske teze na tradicionalno takmičenje. Istraživački radovi, koji sadrže najsavremenija dostignuća nauke, nove pristupe i rešenja, autori mogu da predaju do 18. marta 2012.Naučni rad prijavljen na takmičenje treba da bude iz stručnih oblasti kao što su arhitektura, industrijski dizajn, građevina, mašinstvo, ekonomija i menadžment i razvoj zaposlenih.

Trimo nagrađuje mlade istraživačeKompanija Trimo i ove godine poziva sve mlade istraživače iz 15 evropskih zemalja na konkurs za istraživanje.

Slovenačka kompanija, koja ima fabriku i u Srbiji, saopštila je da istraživači mogu da predaju svoje diplomske i specijalističke radove, master disertacije i doktorske teze na tradicionalno takmičenje.

Istraživački radovi, koji sadrže najsavremenija dostignuća nauke, nove pristupe i rešenja, autori mogu da predaju do 18. marta 2012.

Naučni rad prijavljen na takmičenje treba da bude iz stručnih oblasti kao što su arhitektura, industrijski dizajn, građevina, mašinstvo, ekonomija i menadžment i razvoj zaposlenih.

Dobitnici će biti nagrađeni novčanim nagradama.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik