Turistička ponuda Srbije na Sajmu turizma u Moskvi

Bez autora
Mar 20 2013

Turistička organizacija Srbije objedinjuje predstavljanje turističkih potencijala Srbije na Međunarodnom sajmu turizma MITT 2013 u Moskvi, koji se održava u periodu od 20. do 23. marta 2013. godine.Sajam je prilika da se na štandu turizma Srbije predstavi celina turističke ponude Srbije, sa posebnim naglaskom na ponudi tura vezanih za kulturu, kratke odmore u gradovima, aktivni odmor u prirodi, Dunav, odmor i lečenje u banjama Srbije, manifestacije u Srbiji...

Turistička ponuda Srbije na Sajmu turizma u MoskviTuristička organizacija Srbije objedinjuje predstavljanje turističkih potencijala Srbije na Međunarodnom sajmu turizma MITT 2013 u Moskvi, koji se održava u periodu od 20. do 23. marta 2013. godine.

Sajam je prilika da se na štandu turizma Srbije predstavi celina turističke ponude Srbije, sa posebnim naglaskom na ponudi tura vezanih za kulturu, kratke odmore u gradovima, aktivni odmor u prirodi, Dunav, odmor i lečenje u banjama Srbije, manifestacije u Srbiji...

Posebna pažnja posvetiće se promociji kulturne ponude Srbije kao glavne teme u okviru promotivne kampanje TOS u 2013. godini.

Za potrebe predstavljanja turizma Srbije zakupljen je izložbeni prostor veličine 96 metara kvadratnih u paviljonu 2 hali 1 moskovskog sajma Expocentar, na kojem će, osim TOS svoju ponudu predstaviti i Turističke organizacije Beograda, Niša, Kuršumlije, Vojvodine, predstavnici turističke privrede iz agencija Apelsin, Luna travel, R-Turs, zatim banjska lečilišta Atomska banja iz Gornje Trepče, Prolom banja i Lukovska banja.

Prema statističkim podacima Srbiju je u 2012. godini posetilo 32.000 ruskih turista, što je 25 posto više u odnosu na 2011. godinu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik