Turkiš erlajnz povećava broj letova iz Beograda

Bez autora
Nov 25 2013

Turska aviokompanija Turkiš erlajnz (Turkish Airlines) najavila je danas da će od ponedeljka, 2. decembra, na liniji Beograd-Istanbul povećati broj letova sa 14 na 17 nedeljno.Dodatni letovi će biti uvedeni ponedeljkom, četvrtkom i subotom, tako da će od početka decembra tim danima iz Beograda do Istanbula turska aviokompanija leteti po tri puta dnevno. Prema redu letenja avioni Turkiš erlajnza na novim letovima iz Beograda poletaće u 15.25, a na istanbulski Ataturk aerodrom će stizati u 18.10 po lokalnom vremenu.

Turkiš erlajnz povećava broj letova iz BeogradaTurska aviokompanija Turkiš erlajnz (Turkish Airlines) najavila je danas da će od ponedeljka, 2. decembra, na liniji Beograd-Istanbul povećati broj letova sa 14 na 17 nedeljno.

Kako se navodi u saopštenju, dodatni letovi će biti uvedeni ponedeljkom, četvrtkom i subotom, tako da će od početka decembra tim danima iz Beograda do Istanbula turska aviokompanija leteti po tri puta dnevno.

Prema redu letenja avioni Turkiš erlajnza na novim letovima iz Beograda poletaće u 15.25, a na istanbulski Ataturk aerodrom će stizati u 18.10 po lokalnom vremenu.

 - Povećanjem broja letova želeli smo da putnicima pružimo mogućnost izbora, povratak istog dana u Beograd, koji je veoma važan poslovnim ljudima, kao i jednostavniju konekciju za dalje destinacije - izjavio je Ozgur Boran, generalni direktor kancelarije Turkish erlajnza u Beogradu.

Turska aviokompanija Turkiš erlajnz (www.turkishairlines.com), članica grupacije Star elajnz (Alliance), ima flotu od 233 aviona, koja leti u 241 grad širom sveta, na ukupno 44 domaće i 197 međunarodnih destinacija.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik