U decembru otvaranje zatvorenog bazena u Kragujevcu

Bez autora
Nov 09 2011

Ministar omladine i sporta u Vladi Republike Srbije Snežana Samardžić-Marković obišla je danas u Kragujevcu završne radove na izgradnji prvog zatvorenog bazena u ovom gradu, koji će biti otvoren za posetioce 18. decembra. Vrednost ove investicije iznosi 365 miliona dinara, a po 50 posto sredstava obezbedili su Vlada Srbije i lokalna samouprava.Ovaj objekat, čija površina iznosi 5.600 kvadratnih metara sadrži restoran i zatvoreni bazen sa tribinama, koje će imati od 360 do 390 sedišta.

U decembru otvaranje zatvorenog bazena u KragujevcuMinistar omladine i sporta u Vladi Republike Srbije Snežana Samardžić-Marković obišla je danas u Kragujevcu završne radove na izgradnji prvog zatvorenog bazena u ovom gradu, koji će biti otvoren za posetioce 18. decembra.

Vrednost ove investicije iznosi 365 miliona dinara, a po 50 posto sredstava obezbedili su Vlada Srbije i lokalna samouprava.

Ovaj objekat, čija površina iznosi 5.600 kvadratnih metara sadrži restoran i zatvoreni bazen sa tribinama, koje će imati od 360 do 390 sedišta. U objektu je i panoramski lift koji povezuje bazen sa restoranom, a gradi se i prostor za fitnes centre i rekreativne sportove. Ceo objekat je klimatizovan i ima podno grejanje, a kada je reč o tehnici i nivou energetske efikasnosti, ovo je najsavremeniji objekat ove vrste na Balkanu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik