U julu još 464 firme pred stečajem

Bez autora
Aug 01 2011

U Srbiji je na kraju jula još 464 preduzeća ispunilo uslove za pokretanje stečaja zbog neprekidne blokade računa u trajanju od dve godine. Među kompanijama sa dvogodišnjom blokadom računa su Trgovinsko preduzeće "Jabuka", ugostiteljsko i trgovinsko preduzeće "Višnjica" i građevinska firma "Partizanski put".Narodna banka ima obavezu da svakog meseca privrednim sudovima dostavlja podatke o preduzećima čiji su računi blokirani duže od dve godine kako bi se pokrenule stečajne procedure.

U julu još 464 firme pred stečajemU Srbiji je na kraju jula još 464 preduzeća ispunilo uslove za pokretanje stečaja zbog neprekidne blokade računa u trajanju od dve godine, objavila je danas Narodna banka Srbije.

Prema podacima objavljenim na sajtu NBS (www.nbs.rs), među kompanijama sa dvogodišnjom blokadom računa su Trgovinsko preduzeće "Jabuka", ugostiteljsko i trgovinsko preduzeće "Višnjica" i građevinska firma "Partizanski put".

Narodna banka ima obavezu da svakog meseca privrednim sudovima dostavlja podatke o preduzećima čiji su računi blokirani duže od dve godine kako bi se pokrenule stečajne procedure.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik