U Kragujevcu počinje trening za unapređenje inovacija u malim i srednjim preduzećima

Bez autora
Feb 18 2013

Rukovodilac sektora za politiku razvoja malih i srednjih preduzeća u Ministarstvu finansija i privrede Katarina Obradović Jovanović, otvoriće 19. februara, u 9:30 časova, u Kragujevcu, treću trodnevnu trening radionicu za unapređenje inovacija u malim i srednjim preduzećima koju u saradnji sa Ministarstvom finansija i privrede organizuje Program integrisane podrške inovacijama (IISP).Na trening radionici, koja će trajati od 19. do 21. februara učestvovaće oko 80 predstavnika malih i srednjih preduzeća iz regiona Zapadne i Centralne Srbije kojima će biti obezbeđena besplatna tehničko-konsultantska podrška u cilju povećanja konkurentnosti preduzeća i efikasnog transfera znanja i tehnologija za razvoj proizvoda, usluga ili procesa proizvodnje.

U Kragujevcu počinje trening za unapređenje inovacija u malim i srednjim preduzRukovodilac sektora za politiku razvoja malih i srednjih preduzeća u Ministarstvu finansija i privrede Katarina Obradović Jovanović, otvoriće 19. februara, u 9:30 časova, u Kragujevcu, treću trodnevnu trening radionicu za unapređenje inovacija u malim i srednjim preduzećima koju u saradnji sa Ministarstvom finansija i privrede organizuje Program integrisane podrške inovacijama (IISP).

Na trening radionici, koja će trajati od 19. do 21. februara učestvovaće oko 80 predstavnika malih i srednjih preduzeća iz regiona Zapadne i Centralne Srbije kojima će biti obezbeđena besplatna tehničko-konsultantska podrška u cilju povećanja konkurentnosti preduzeća i efikasnog transfera znanja i tehnologija za razvoj proizvoda, usluga ili procesa proizvodnje.

Tokom sva tri dana biće organizovane i individualne konsultacije sa ekspetima različitih specijalnosti, tako da će predstavnici preduzeća imati priliku da se posavetuju o važnim temama za unapređenje inovacija u svom poslovanju.

Prva trodnevna trening radionica organizovana je u Beogradu u decembru 2012. godine, dok je druga održana u februaru ove godine, u Nišu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik