U pošti na Čukarici registracija vozila i izdavanje dozvola

Bez autora
Nov 14 2011

Zamenik predsednika Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić otvorio je danas u prostorijama “Pošte Srbije” na Čukarici šaltere za registraciju vozila i izdavanje vozačkih dozvola. Na ovaj način građanima je omogućeno brže i jednostavnije pribavljanje neophodnih dokumenata.Beograd trpi najveći pritisak kada je reč o izdavanju ličnih dokumenata. U glavnom gradu postoji sistem zakazivanja i elektronskim putem, ali ni to nije dovoljno u situaciji u kojoj se očekuju zahtevi za izdavanje još približno dva miliona pasoša.

U pošti na Čukarici registracija vozila i izdavanje dozvolaZamenik predsednika Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić otvorio je danas u prostorijama “Pošte Srbije” na Čukarici šaltere za registraciju vozila i izdavanje vozačkih dozvola.

Na ovaj način građanima je omogućeno brže i jednostavnije pribavljanje neophodnih dokumenata.

Prema rečima ministra Dačića, Beograd trpi najveći pritisak kada je reč o izdavanju ličnih dokumenata. U glavnom gradu postoji sistem zakazivanja i elektronskim putem, ali ni to nije dovoljno u situaciji u kojoj se očekuju zahtevi za izdavanje još približno dva miliona pasoša. Do sada je izdato više od 3,7 miliona novih pasoša i 3,4 miliona novih biometrijskih ličnih karti.

Dačić je u cilju poboljšanja kvaliteta usluga MUP-a najavio da će u još nekoliko većih gradova biti uspostavljena saradnja sa “Poštom Srbije“.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik