U Surčinu otvoren akva-park „Živković“

Bez autora
Jun 16 2014

Na dvadesetom kilometru od centra Beograda, u naselju Surčin nedavno je otvoren Akva-park „Živković“. U blizini okretnice autobuske linije 601, nalazi se olimpijski bazen sa čistom vodom, ležaljkama, suncobranima i odličnom uslugom.Sve je sa ukusom, ukrašeno mirisnim cvećem i lepim saksijama, zimzelenim drvećem, tako da su preduslovi za dobar odmor za sve generacije - ispunjeni. Dovoljno mesta za igru i uživanje odvojeno je za najmlađe. U ponudi je dečja igraonica i „mali“ bazen.

U Surčinu otvoren akva-park „Živković“Na dvadesetom kilometru od centra Beograda, u naselju Surčin nedavno je otvoren Akva-park „Živković“. U blizini okretnice autobuske linije 601, nalazi se olimpijski bazen sa čistom vodom, ležaljkama, suncobranima i odličnom uslugom. Sve je sa ukusom, ukrašeno mirisnim cvećem i lepim saksijama, zimzelenim drvećem, tako da su preduslovi za dobar odmor za sve generacije - ispunjeni.

Dovoljno mesta za igru i uživanje odvojeno je za najmlađe. U ponudi je dečja igraonica i „mali“ bazen. Posetioci ovog sportskog objekta starosti do sedam godina ne plaćaju ulaz, dok njihovi pratioci svakog dana za boravak od 10 do 19 sati treba da izdvoje 250 dinara. Cena „domaće“ kafe je 50, palačinaka 80, a raznih sokova 95 dinara.

One starije, koji žele da se rashlade u bazenima očekuje dobra muzika, aromatični kokteli, ukusni italijanski specijaliteti... Neplivači se takođe dobro mogu provesti, jer su im na raspolaganju stolovi za stoni tenis, reketi i ping-pong loptice. Ko poželi da nauči da pliva instruktori plivanja su tu da pomognu. Obuka koja traje mesec dana i obuhvata 14 časova, košta 2.800 dinara.

Cena ulaznice za skraćeni boravak, od 17 do 19 sati košta 150 dinara.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik