Uručene nagrade Sremske privredne komore

Bez autora
Jul 17 2011

U Gradskoj kući Sremske Mitrovice, večeras su uručene tradicionalne nagrade Sremske privredne komore za posebne poslovne rezultate u 2010. godini, privrednim društvima, javnim preduzećima i preduzetnicima. Nagrade su uručene u okviru obeležavanja 15. jula, Dana Sremske privredne komore, osnovane pre 36 godina.U konkurenciji privrednih društava, nagrađeni su "Atos Vinum" iz Male Remete, "Termomont" iz Šimanovaca, "Menina" iz Rume, "Dadeks" iz Mačvanske Mitrovice, "Metal-Fleks" iz Nove Pazove, "Tehnoeksport" iz Inđije i "Agropapuk" iz Kukujevaca.

Uručene nagrade Sremske privredne komoreU Gradskoj kući Sremske Mitrovice, večeras su uručene tradicionalne nagrade Sremske privredne komore za posebne poslovne rezultate u 2010. godini, privrednim društvima, javnim preduzećima i preduzetnicima.

Nagrade su uručene u okviru obeležavanja 15. jula, Dana Sremske privredne komore, osnovane pre 36 godina.

U konkurenciji privrednih društava, nagrađeni su "Atos Vinum" iz Male Remete, "Termomont" iz Šimanovaca, "Menina" iz Rume, "Dadeks" iz Mačvanske Mitrovice, "Metal-Fleks" iz Nove Pazove, "Tehnoeksport" iz Inđije i "Agropapuk" iz Kukujevaca.

Za najuspešnije javno preduzeće proglašen je "Feromon-grup" iz Stare Pazove.

U konkurenciji preduzetnika, za najboljeg u 2010. proglašen je Dušan Dragišić iz Rume, a za najuspešniju zemljoradničku zadrugu proglašena je Zemljoradnička zadruga "Beška" u Beškoj.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik