Uručeno priznanje Vip BizPartner 2013

Bez autora
Dec 15 2013

Priznanje Vip BizPartner 2013, koje kompanija Vip mobile dodeljuje prvi put i u saradnji sa Privrednom komorom Srbije, uručeno je u petak najuspešnijim mladim preduzetnicima, vlasnicima tri mala i srednja porodična preduzeća iz oblasti proizvodnje, trgovine i bezbednosti i zaštite na radu.Prvi dobitnici su Miro Sekulović, "Triplast" iz Niša, Aleksandra Trajković, "A-Z market" iz Zemuna i Filip Tomović, "Tomović kompani" iz Kragujevca.

Uručeno priznanje Vip BizPartner 2013Priznanje Vip BizPartner 2013, koje kompanija Vip mobile dodeljuje prvi put i u saradnji sa Privrednom komorom Srbije, uručeno je u petak najuspešnijim mladim preduzetnicima, vlasnicima  tri mala i srednja porodična preduzeća iz oblasti proizvodnje, trgovine i bezbednosti i zaštite na radu.

Prvi dobitnici su Miro Sekulović, "Triplast" iz Niša, Aleksandra Trajković, "A-Z market" iz Zemuna i Filip Tomović, "Tomović kompani" iz Kragujevca.

Žiri je odluku o pobednicima doneo u jakoj konkurenciji preduzetnika mlađih od trideset godina, vlasnika malih i srednjih preduzeća, nosilaca "Excellent SME", elektronskog sertifikata boniteta, koji izdaju Privredna komora Srbije i međunarodna osiguravajuća kuća Coface.

Nagrade ukupne vrednosti milion dinara (po 300.000 dinara, Samsung Galaxy S4 smart telefon iz Vip ponude uz Biz Partner Zauvek 1000 tarifu sa popustom od 100 odsto u naredne dve godine) laureatima su, na svečanosti u Privrednoj komori Srbije, uručili Andreas Graf, direktor (CEO) „Vip mobile" i Zdravko Jelušić, potpredsednik Privredne komore Srbije.

Andreas Graf je izjavio da je cilj Vipovog priznanja da podstakne mlade menadžere na unapređenje porodičnog biznisa, poslovanjem po najsavremenijim standardima, uz pomoć modernih tehnologija. Na taj način obezbediće uspešnije poslovanje svojih kompanija i sertifikate koji će im otvoriti nove mogućnosti na domaćem i omogućiti bolji pristup stranim tržištima, poručio je Graf.

Potpredsednik Privredne komore Srbije Zdravko Jelušić istakao je da ova nagrada šalje najbolju poruku mladima da u Srbiji mogu da ostvare svoje ambicije i snove, umesto da odlaze u inostranstvo. Verujem, da će iskustva ovogodišnjih dobitnika biti podsticaj i drugim mladim ljudima da ovde ostanu, počnu i razvijaju svoj biznis, rekao je Jelušić.

Nermina Ljubović, direktorka Centra az usluge i posredovanje Privredne komore Srbije rekla je da je ovo skup najuspešnijih MSP u Srbiji, nosilaca sertifikata "Excellent SME" i da su mladi pokretač svakog razvoja.

Nakon svečanog uručenja nagrada, za učesnike skupa, firme nosioce sertifikata "Excellent SME" iz cele Srbije, održano je predavanje o mogućnostima i prednostima elektronskog načina poslovanja, o tome kako mobilne komunikacije mogu da doprinesu boljem radu malih i srednjih preduzeća i o kvalifikovanom elektronskom sertifikatu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik