USAID uložio u Srbiju 662,7 miliona evra

Bez autora
Nov 23 2011

Od 2002. godine do danas Američka agencija za međunarodni razvoj (USAID) uložila je u Srbiju više od 662,7 miliona dolara. Ta sredstva su namenjena za stimulisanje ekonomskog rasta, jačanje pravosudnog sistema i promociji dobrog upravljanja u Srbiji.Direktorka Misije USAID u Srbiji Suzan Fric sutra će u Novom Sadu potpisati Memorandume o razumevanju sa predstavnicima 10 gradova i opština i tako otpočeti saradnju na realizaciji projekata koji za cilj imaju stvaranje uslova za brže zapošljavanje mladih.

USAID uložio u Srbiju 662,7 miliona evraOd 2002. godine do danas Američka agencija za međunarodni razvoj (USAID) uložila je u Srbiju više od 662,7 miliona dolara, saopšteno je iz beogradske kancelarije USAID-a.

Ta sredstva su namenjena za stimulisanje ekonomskog rasta, jačanje pravosudnog sistema i promociji dobrog upravljanja u Srbiji.

Direktorka Misije USAID u Srbiji Suzan Fric sutra će u Novom Sadu potpisati Memorandume o razumevanju sa predstavnicima 10 gradova i opština i tako otpočeti saradnju na realizaciji projekata koji za cilj imaju stvaranje uslova za brže zapošljavanje mladih. Memorandumi će biti potpisani sa Gradom Beogradom i gradskim opštinama Stari Grad i Čukarica, te predstavnicima Novog Sada, Apatina, Šapca, Osečine, Rače, Velike Plane i Topole.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik