Uskoro razgovor sa Gasprombankom o udelu u Srbijagasu

Bez autora
Jan 30 2013

Generalni direktor Srbijagasa Dušan Bajatović najavio je da će tokom posete Moskvi razgovarati sa predstavnicima Gasprombanke o spremnosti ove banke da proda 25 odsto svog udela u preduzeću Jugorosgas. Gasprombanka, koja je vlasnik 25 odsto akcija Jugorosgasa, spremna je da počne razgovor sa Srbijagasom o prodaji svojih 25 odsto udela.Time bi se povratio partnerski odnos srpske i ruske strane u kompaniji koji je izgubljen 2005. godine.

Uskoro razgovor sa Gasprombankom o udelu u SrbijagasuRuska "Gasprombanka" spremna je da počne razgovor o prodaji 25 odsto vlasništva u preduzeću "Jugorosgas", rekao direktor "Srbijagasa" Dušan Bajatović.

Generalni direktor Srbijagasa Dušan Bajatović najavio je da će tokom posete Moskvi razgovarati sa predstavnicima Gasprombanke o spremnosti ove banke da proda 25 odsto svog udela u preduzeću Jugorosgas, saopštio je Srbijagas.

Gasprombanka, koja je vlasnik 25 odsto akcija Jugorosgasa, spremna je da počne razgovor sa Srbijagasom o prodaji svojih 25 odsto udela.

Time bi se povratio partnerski odnos srpske i ruske strane u kompaniji koji je izgubljen 2005. godine, rekao je Bajatović.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik