Veći prevoz kamena za izgradnju Koridora 10

Bez autora
Mar 07 2011

Transport kamena za potrebe izgradnje autoputa na Koridoru 10 i obilaznice oko Vršca, na trasi tzv. Koridora 11, povećan je tokom prethodnog meseca.Radnici i mehanizacija preduzeća Železnički integralni transport (ŽIT) maksimalno su uposleni i sprovode obaveze po planiranoj dinamici, objavljeno je u najnovijem broju infromativnog lista Železnica Srbije "Pruga". Za izgradnju autoputa na severnom kraku Koridora 10 tretnuno se obavlja transport na tri relacije, od stanice "Slovac" do stanica "Bačka Topola, "Subotica teretna" i "Palić".

Veći prevoz kamena za izgradnju Koridora 10Transport kamena za potrebe izgradnje autoputa na Koridoru 10 i obilaznice oko Vršca, na trasi tzv. Koridora 11, povećan je tokom prethodnog meseca.

Radnici i mehanizacija preduzeća Železnički integralni transport (ŽIT) maksimalno su uposleni i sprovode obaveze po planiranoj dinamici, objavljeno je u najnovijem broju infromativnog lista Železnica Srbije "Pruga".

Za izgradnju autoputa na severnom kraku Koridora 10 tretnuno se obavlja transport na tri relacije, od stanice "Slovac" do stanica "Bačka Topola, "Subotica teretna" i "Palić".

U stanici "Slovac" je zbog obima posla organizovano 24 - časovno dežurstvo.

Od sredine februara je počeo i transport kamena za potrebe izgradnje obilaznice oko Vršca, koji se obavlja direktnim vozovima od Batočine do Vršca.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik