Veliki broj saobraćajnih projekata za Dunavsku strategiju

Bez autora
Feb 13 2012

Radna grupa za Dunavsku strategiju u regionu za oblast pod nazivom "Mobilnost i multimodalnost za železnički, drumski i vazdušni saobraćaj" održala je sastanak u Beogradu i razmotrila 106 projekata. Naša zemlja značajno učestvuje u svim razvojnim projektima, s obzirom da je reka Dunav od kapitalne važnosti za razvoj i iskorišćenost privrednih resursa Srbije.To pokazuje i veliki broj predstavljenih projekata na dvodnevnom sastanku održanom krajem prošle sednice, kao i zainteresovanost učesnika da se kroz konkretne predloge sagledaju svi potencijali zemalja u regionu.

Veliki broj saobraćajnih projekata za Dunavsku strategijuRadna grupa za Dunavsku strategiju u regionu za oblast pod nazivom "Mobilnost i multimodalnost za železnički, drumski i vazdušni saobraćaj" održala je sastanak u Beogradu i razmotrila 106 projekata, saopštilo je Ministarstvo infrastrukture i energetike Srbije.

Naša zemlja značajno učestvuje u svim razvojnim projektima, s obzirom da je reka Dunav od kapitalne važnosti za razvoj i iskorišćenost privrednih resursa Srbije.

To pokazuje i veliki broj predstavljenih projekata na dvodnevnom sastanku održanom krajem prošle sednice, kao i zainteresovanost učesnika da se kroz konkretne predloge sagledaju svi potencijali zemalja u regionu.

Radna grupa će vrlo brzo pristupiti odabiru najoptimalnijih projekata za razvoj Dunavske strategije, što će uticati na konačnu odluku o tome koji će projekti biti i realizovani.

Naredno zasedanje Radne grupe za tu oblast Dunavske strategije biće održano 20. februara u Ljubljani, objavljeno je na sajtu srpskog Ministarstva infrastrukture i energetiku.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik