Vlada izdvojila 100 miliona dinara za savetodavce u agraru

Bez autora
Jun 30 2011

Vlada Vojvodine usvojila je danas program mera za unapređenje poljoprivrede kroz savetodavni rad stručnih službi u 2011. koji će finasirati sa 100 miliona dinara. Savete će na terenu činiti 93 stručnjaka koji će se baviti svim oblastima biljne i stočarske proizvodnje.Poljoprivrednu savetodavnu službu Vojvodine čine savetodavni sektori 12 poljoprivrednih stručnih službi i enološke stanice.

Vlada izdvojila 100 miliona dinara za savetodavce u agraruVlada Vojvodine usvojila je danas program mera za unapređenje poljoprivrede kroz savetodavni rad stručnih službi u 2011. koji će finasirati sa 100 miliona dinara.

Kako se navodi u saopštenju, savete će na terenu činiti 93 stručnjaka koji će se baviti svim oblastima biljne i stočarske proizvodnje.

Poljoprivrednu savetodavnu službu Vojvodine čine savetodavni sektori 12 poljoprivrednih stručnih službi i enološke stanice.

Vojvođanska vlada utvrdila je i godišnji program za korišćenje novca iz Budžetskog fonda za šume od 381 miliona dinara, koji će biti upotrebljeni za pošumljavanje, melioraciju degradiranih šuma i šikara, proizvodnju semena i sadnog materijala, zaštitu šuma, izgradnju šumskih puteva, planska dokumenata i naučni rad.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik