Vlada RS opredijeljena za razvoj tekstilne industrije

Bez autora
Apr 27 2014

Vlada Republike Srpske je opredijeljena za razvoj tekstilne industrije u Hercegovini sa aktuelnim partnerom, rekao je danas u Bileći direktor Javnog preduzeća "Nikola Tesla" Dušan Vještica.Nakon sastanka sa zaposlenim u tekstilnoj industriji i predstavnicima partnera "Imeks internacional", Vještica je istakao da je imao konstruktivan razgovor o poslovanju i daljim koracima u radu. Radnike je najviše interesovalo pitanje održivosti projekta tekstila na području Istočne Hercegovine, rekao je Vještica i dodao da tekstilna industrija ostaje, ali da se ne može znati da li će doći do promjene partnera.

Vlada RS opredijeljena za razvoj tekstilne industrijeVlada Republike Srpske je opredijeljena za razvoj tekstilne industrije u Hercegovini sa aktuelnim partnerom, rekao je danas u Bileći direktor Javnog preduzeća "Nikola Tesla" Dušan Vještica.

Nakon sastanka sa zaposlenim u tekstilnoj industriji i predstavnicima partnera "Imeks internacional", Vještica je istakao da je imao konstruktivan razgovor o poslovanju i daljim koracima u radu.

"Radnike je najviše interesovalo pitanje održivosti projekta tekstila na području Istočne Hercegovine", rekao je Vještica i dodao da tekstilna industrija ostaje, ali da se ne može znati da li će doći do promjene partnera.

On je istakao da je Vlada Republike Srpske uložila velika sredstva u projekat tekstila, prvenstveno u Bileći, i da je to ozbiljna priča.

U posljednjih godinu dana u tekstilnoj inustriji u Hercegovini je zaposleno oko 400 radnica.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik