Vlada usvojila predloge više zakona

Bez autora
Nov 04 2012

Vlada Republike Srbije usvojila je na današnjoj sednici Predlog zakona o potvrđivanju Ugovora između Republike Srbije i Gruzije o izbegavanju dvostrukog oporezivanja u odnosu na poreze i dohodak na imovinu.Usvojen je i Predlog zakona o potvrđivanju Ugovora između Vlade Srbije i Vlade Republike Tunis o izbegavanju dvostrukog oporezivanja u odnosu na poreze na dohodak i imovinu, kao i Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma između Vlade Srbije i Vlade Savezne Republike Brazil o saradnji u oblasti odbrane.

Vlada usvojila predloge više zakonaVlada Republike Srbije usvojila je na današnjoj sednici Predlog zakona o potvrđivanju Ugovora između Republike Srbije i Gruzije o izbegavanju dvostrukog oporezivanja u odnosu na poreze i dohodak na imovinu.

Usvojen je i Predlog zakona o potvrđivanju Ugovora između Vlade Srbije i Vlade Republike Tunis o izbegavanju dvostrukog oporezivanja u odnosu na poreze na dohodak i imovinu, kao i Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma između Vlade Srbije i Vlade Savezne Republike Brazil o saradnji u oblasti odbrane.

Vlada je imenovala Zorana Stankovića za predsednika Koordinacionog tela Vlade Srbije za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa, a Slavku Drašković za direktora Kancelarije za saradnju sa dijasporom i Srbima u regionu.

Na današnjoj sednici Vlada Srbije je donela rešenje o postavljenju Vanje Vukića, Miodraga Miljkovića i Vladimira Božovića za državne sekretare u Ministarstvu unutrašnjih poslova.

Vlada je imenovala Miljka Ristića za vršioca dužnosti direktora Kliničkog centra Srbije (KCS).

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik