Zapadni Balkan i pravci razvoja - predstavljanje ETMAXa na Jahorina ekonomskom forumu 2024

Bez autora
May 27 2024

U periodu od 14. do 16. maja 2024 godine, Jahorina je bila domaćin sedmog Jahorina ekonomskog foruma, koji je i ove godine okupio brojne experte, donosioce odluka i poslovne lidere, zatim prеdstаvnike držаvnih instituciја iz ciјеlоg rеgiоnа, uspјеšnе privrеdnikе mеđunаrоdnih i rеgiоnаlnih kоmpаniја, uglеdnе nаučnikе, prеdstаvnikе mеdiја i mnoge druge relevantne sagovornike.

Slogan ovogodišnjeg foruma je  “Zapadni Bakan  - dugoročni pravci razvoja”, tako da je kompanija ETMAX u skladu sa ovim motom, predstavila savremena rješenja u oblasti projektovanja i izgradnje solarnih elektrana, koja primjenjuje u Bosni i Hercegovini i regionu.

ETMAX se na Forumu predstavio kroz izložbeni dio, te predstavljanjem nekih od najvažnijih realizovanih projekata. Takođe, predstavljena su partnerstva sa proizvođačima premium opreme za solarne elektrane, i to  Qcells-om jednim od vodećih svjetskih proizvođača solarnih panela, kao i kompanijom Fronius koja je lider u proizvodnji invertora.

Oprema najboljeg kvaliteta, uz stručno projektovanje i izvođenje jesu najvažniji elementi dugog vijeka solarnih elektrana, jer garantuju stabilan rad, bez kvarova i stabilno održivu proizvodnju električne energije porijekolm iz obnovljiih izvora.

Prisutni na Jahorina ekonomskom forumu 2024 su se upoznali sa radom kompanije ETMAX, našim dostignućima u oblasti solarne industrije u Bosni i Hercegovini, kao i mogućnostima za uspostavu saradnje sa biznis sektorom.

ETMAX je kompanija koja je prepoznata kao pouzdan partner investitorima u obnovljive izvore energije i opredjeljeni smo da budemo prisutni na međunarodno značajnim dešavanjima, kakav Jahorina ekonomski forum sasvim sigurno jeste.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik