Raspisan tender za gradnju trim staze na Zlatiboru

M.D.
May 28 2020

Opština Čajetina je prošle nedelje raspisala tender za izgradnju trim staze, dečijeg mini zip-a, podloge za postojeći fitnes i dečija igrališta na Zlatiboru, na delu katastarske parcele 4572/47, KO Čajetina.

Prema konkursnoj dokumentaciji, dužina trim staze bi trebalo da iznosi 1,8x280 metara, sa šest stanica od 160 kvadratnih metara. Javna nabavka obuhvata i izgradnju dečijeg mini zip-a sa nabavkom pratećih elemenata u vidu dečijih pojaseva za telo i šlemova, kao i ugradnju sigurnosnih podloga za dečija igrališta od 400 kvadratnih metara.

Pojas za telo mora da poseduje i pojaseve za ramena, kao gurtne oko nogu, leđa, struka i ramena. Gurtne oko nogu moraju biti samopodešavajuće. Takođe se navodi da se različite veličine moraju razlikovati po bojama radi lakšeg snalaženja. Dečiji šlem mora biti od polipropilenske robusne plastike otporne na udarce, sa podesivom gurtnom za glavu i bradu i mestom predviđenim za lampu. Traka za glavu bi trebalo da bude napravljena od sintetičke kože, sa mogućnošću skidanja radi pranja.

Što se tiče ugradnje sintetičke multi podloge, ona mora biti od masivnih EPDM granula i poliuretankog veziva ukupne debljine 10 milimetara. Takođe mora biti u skladu sa DIN 18035-6:2014-12 standardom za sportske podoge.

Rok za izvođenje radova je 45 radnih dana od dana uvođenja u posao, koji otpočinje tri dana nakon potpisivanja ugovora. Garantni rok na sve izvedene radove ne može biti manji od dve godine od dana prijema izvedenih radova.

Radi obezbeđivanja uslova za pripremu prihvatljivih ponuda, Opština Čajetina će ponuđačima omogućiti obilazak lokacije za izvođenje radova, ali samo uz prethodnu prijavu, koja se podnosi dan pre nameravanog obilaska lokacije.

Inače, ovaj projekat se realizuje zajedničkim sredstvima Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija Republike Srbije i opštine Čajetina. Ukoliko se dogodi da Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija ne realizuje svoj deo obaveza, naručilac zadržava pravo da odustane od predmetne javne nabavke.

Prema planu nabavki Opštine Čajetina za 2020. godinu, podatak o procenjenoj vrednosti nabavke je tajan. Međutim, kako uslovi u konkursnoj dokumentaciji sugerišu da ponuđač koji učestvuje na ovom tenderu mora imati ostvareni prihod u 2019. godini od minimum 40 miliona dinara, okvirna vrednost traženih radova bi trebalo da iznosi 20 miliona dinara.

Rok za podnošenje ponuda je 08. jun 2020. godine, a otvaranje ponuda biće organizovano istog dana u prostorijama naručioca.

Izbor najpovoljnije ponude vršiće se po kriterijumu "najniža ponuđena cena".

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik